SEO of zoekmachine optimalisatie - Onze aanpak

Onderhand heeft iedereen wel gehoord van SEO (Search Engine Optimization) of zoekmachine optimalisatie, en het belang ervan voor het succes van uw website.

SEO is de kunst om uw website hoog genoeg in de zoekmachines zoals Google te krijgen, om maximaal gezien te worden door uw doelgroep, en op die manier extra bezoekers aan te trekken.

Acoma is al meer dan 15 jaar specialist op het vlak van SEO. We hebben honderden sites voor onze klanten geoptimaliseerd, en steeds met groot succes. Dit kwam het bezoekers- en klantenaantal van onze klanten uiteraard ten goede.

Hoe pakken we dat aan?

Analyse van uw website

Met een tweepekaatje win je geen Formule 1 wedstrijd. Zoveel is duidelijk. Dus bekijken we uw bestaande website, en leggen de eventuele pijnpunten bloot. Soms kunnen die rechtgetrokken worden door uw huidige webmaster. Maar dan stelt zich natuurlijk de vraag waarom dit nog niet gebeurd is.

Soms kan dit niet, omdat de technologie totaal verouderd is, of omdat dit een totale herprogrammering van uw website zou vereisen. Dit laatste is vooral het geval met iets oudere websites (> 5 jaar), want de laatste jaren is de webtechnologie er uiteraard enorm op vooruit gegaan. 5 Jaar geleden was er bijvoorbeeld nog geen sprake van mobielvriendelijk design, terwijl dat op vandaag absoluut noodzakelijk is.

Een nieuwe website?

In dit laatste geval raden wij u aan uw website te reconstrueren, en dit keer in een evolutief CMS systeem (zoals Drupal), zodat u voor de toekomst verzekerd bent van een permanent actuele technologie.Wij kunnen voor u een perfecte nieuwe website in Drupal opzetten, die alle functies heeft die u nu hebt, maar daarbovenop ook alle SEO functies die een goede ranking in Google bevorderen. Die Drupal website wordt ook permanent onderhouden met nieuwe updates en nieuwe upgrades, zodat hij technisch altijd actueel blijft. Ook nieuwe mogelijkheden kunnen altijd gemakkelijk toegevoegd worden, aangezien Drupal 100% modulair is. Wilt u na verloop van tijd van uw website een webshop maken? Dat is altijd mogelijk. en veel meer

Grafisch gezien staat de lay-out helemaal los van zowel de techniek als de inhoud, zodat uw website bij veranderende modes heel snel in een nieuwer, moderner kleedje kan gestoken worden.

Inhoudelijk blijft uw website ook altijd actueel, want op een Drupal website kunt u zelf alle inhoud aanpassen, bijwerken en toevoegen. Onbeperkt.

Ja, maar... Daar ken ik niks van...

Wij leiden u op

Tja, tenzij u een grote multinational hebt, leidt u waarschijnlijk ook zelf uw zaak. Om de eenvoudige reden dat niemand zo goed op de hoogte is ervan als uzelf.

Daarom bent u, of iemand in uw organisatie, het meest geschikt om die website in te richten en aan te vullen. Niemand weet zo goed wat uw klanten wensen.

U hoeft daar absoluut geen IT-knobbel voor te hebben. Het enige wat u nodig hebt is wat gezond verstand, commerciële feeling, en bij voorkeur minstens twee vingers om te typen. En een opleiding.

Wij leren u vooreerst hoe u met Drupal werkt. Dat duurt een uurtje, want het hele systeem is uiterst consequent, en werkt altijd op dezelfde manier.

Maar er is meer. We hadden het over SEO. Wel, ook daarin leiden wij u op. Wij leren u waarop Google let. Wij leren u hoe Google uw website bekijkt en beoordeelt, en hoe u er kunt voor zorgen dat Google een hoge dunk van uw website krijgt.

U leert hoe u pagina's opbouwt, hoe u gemakkelijk goede webteksten schrijft, hoe u de prestaties van uw website kunt nagaan en zo nodig verbeteren... We maken van u een SEO-expert.

Uiteraard gaat dit niet in een uurtje. Maar dat maakt niet uit. Wij geven u zoveel individuele opleidingssessies als u nodig hebt, tot u het helemaal in de vingers hebt.

Hebt u later een vraag, of weet u niet helemaal meer hoe u iets specifieks kunt doen? Geen probleem, u beschikt over een permanente helpdesk, via telefoon, e-mail, skype... wat u maar wenst.

Marketing Advies

Het moderne internet biedt heel wat marketing mogelijkheden. Denk maar aan de sociale media, e-mail marketing, virale marketing, en zo meer.

We denken met u mee, want al heel snel krijgen wij ook een beetje inzicht in uw activiteit, (in combinatie met de ervaring die we opdeden bij onze andere klanten). Die koppelen we voor u aan die mogelijkheden, waaruit we bij gelegenheid voorstellen formuleren voor u. Vindt u ons voorstel toepasbaar voor uw activiteit? Dan helpen we u graag met de opzet ervan.

Hoe succesvol deze methode tot nu toe was? Contacteer ons, en dan geven wij u graag een aantal voorbeelden, met nadere uitleg.

Deel dit bericht