SEO advies voor KMO

SEO advies voor KMOVeel websites van KMO’s halen slechte SEO-scores. Ze komen niet bovenaan in de Google rankings. Dit komt niet omdat uw bedrijf te klein is om Google te interesseren, maar omdat uw website niet volgens de SEO-principes opgebouwd is. Acoma adviseert u hoe u uw website kunt (laten) aanpassen zodat hij wel hoge scores haalt in Google.

Vraag uw gratis analyse nu aan.

Herkent u de situatie? U liet, als bedrijfsleider van een KMO, een website bouwen voor een beperkt  budget. Daardoor kwam u bij een kleinere webdesigner terecht, die voor u een mooie website bouwde, maar… achteraf vallen de commerciële resultaten tegen. Want de SEO-kennis van een kleinere webdesigner is meestal vrij beperkt, en dus haalt uw website geen goede scores in Google. Bijgevolg misloopt uw bedrijf heel wat potentiële klanten. Of beter gezegd: de potentiële klanten mislopen uw bedrijf, want ze vinden het niet op het internet.

Dat moet beter kunnen. Goede SEO scores zijn immers geen toeval. Ze zijn het resultaat van het bewust toepassen van een aantal regels bij het opbouwen van uw website. Kennis van die regels is dus een eerste vereiste.

Dat is wat wij u bieden met ons SEO advies voor KMO’s: concrete adviezen over wat er moet aangepast worden in de opbouw van uw website. We bespreken met u de oorspronkelijke doelstellingen, en vertellen u exact wat er moet gebeuren om die te bereiken. Dus weet u precies wat u uw webdesigner moet vertellen om uw bestaande website aan te passen.

Wij maken voor u eerst een analyse van uw bestaande website, en leggen op die manier de pijnpunten bloot. Daarna krijgt u een volledig rapport met concrete adviezen over de te ondernemen stappen om uw site te laten scoren. Eens die aanpassingen gedaan zijn, volgen wij de resultaten verder op, en geven indien nodig verdere adviezen om nog betere resultaten te halen.

Vraag uw gratis analyse nu aan.

Deel dit bericht