Internet Marketing opleiding voor KMO's

Uw potentiële klanten zitten online. Maar vinden ze u wel voldoende? Een Internet marketing opleiding en begeleiding kan daar snel verandering in brengen.

Het juiste gebruik van de moderne internet marketing technieken kan u meer zichtbaarheid, en betere resultaten opleveren. En die kunnen we u leren. Geen theorie, maar praktijk, op uw eigen digitale kanalen. Zodat u er ook meteen het rendement van hebt.

Internet marketing opleiding voor KMO's

Internet marketing opleiding voor KMO's

Uiteraard begint alles met een gesprek. Daarin bespreken we wat u nu doet, waar u naartoe wilt, en hoe u dat nu doet. We bekijken uw website, en uw eventuele andere online inspanningen, en adviseren u hoe het beter kan.

We tonen u de fijne kneepjes van internet marketing. We leggen u de basisprincipes uit, en passen die meteen toe. En dat kan over verschillende technieken gaan, zoals

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO): sterk scoren in Google.
  • E-mail marketing (en hoe u dat op de correcte GDPR-manier doet)
  • Social media (dat biedt veel meer mogelijkheden dan alleen een Facebook pagina)
  • Conversie optimalisatie (hoe laat u die websitebezoekers doen wat u wenst?)
  • en nog veel meer... Vraagt u het ons maar. Met 20 jaar ervaring in internet marketing hebben we heus wel een oplossing.

Maar dat is niet alles. Tijdens de opleiding reiken we u ook een aantal tools aan om uw resultaten te meten (en leren we u hoe ze te gebruiken). Dat is namelijk één van de mooiste dingen van internet marketing: het resultaat van uw inspanningen is heel snel en precies meetbaar. U ziet meteen wat uw acties opbrengen.

En na die internet marketing opleiding?

Ook achteraf staat u er niet alleen voor. Na de opleiding kunt u ons altijd gratis contacteren op onze helpdesk voor verder advies of verduidelijking. We zijn bereikbaar via e-mail, telefoon of elk ander middel dat we afspreken.

Contacteer ons dus snel voor een eerste gesprek, door dit formuliertje in te vullen. Uw bankdirecteur zal er blij om zijn.

Contacteer ons voor meer info over een persoonlijke Internet Marketing opleiding:

Laat ons toe al wat poolshoogte te nemen.
Ik ga ermee akkoord dat Acoma bvba de hierboven vermelde persoonsgegevens gebruikt om met ons te communiceren in het kader van de opdrachten die ik als natuurlijke persoon of in de naam van ons bedrijf of organisatie aan Acoma bvba toevertrouw.