Gratis website analyse

Vraag uw gratis analyse aan omtrent de internet marketing capaciteiten van uw website.

Wij analyseren voor u een aantal meetbare parameters, en geven u concrete adviezen hoe u uw website kunt verbeteren op volgende punten:

  • Gebruikte technieken
  • Klantgerichtheid
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Mobielvriendelijkheid
  • Usability
  • Gemiste kansen
  • ...

Geef voldoende informatie, zodat wij een correcte analyse kunnen maken waar u uw voordeel kunt mee doen.

Een zoekterm kan bestaan uit één enkel woord of een groep van woorden
Hier kunt u een woordje uitleg geven over de bedoelingen van uw website, uw doelpubliek etc., of u kunt nog meer zoektermen opgeven waarvoor u wenst te scoren.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Beschikbaarheid en oneindig geduld

Geert DelobelleLuk kennen we al van toen hij commercieel directeur was, al meer dan 20 jaar geleden intussen! Mijn allereerste site www.geertdelobelle.be dateert van toen de vogels nog spraken, anno 2008. Toen zaten we nog volop in de Drupal 6 fase. Van mobiel internet was nog geen sprake, en ook de trend in webdesign was toen helemaal anders. Maar de tijden veranderen, en ik besloot tot een upgrade van de website naar Drupal 7.

In 2017 volgde eindelijk een vernieuwde versie op het Drupal 7 platform, met oneindig veel mogelijkheden.

Uiteraard werd dat meteen een responsive design. Of u de site mobiel bekijkt, op smartphone of op tablet, of op uw laptop of groot desktop scherm: u krijgt steeds een optimale ervaring. En dat is wat Luk bijzonder vlot kan. Schakelen van vraag naar vraag. Niet bestaan, bestaat niet. Luk is daarin een beetje de fysieke belichaming van Drupal. Chapeau ook voor zijn beschikbaarheid en oneindig geduld van soms onrustige klanten zoals ondergetekende.

Geert Delobelle,
Zaakvoerder SalesAtelier Comm.V.