De Mailjet e-mail campagne tool: compleet en gemakkelijk.

De mailjet e-mail campagne toolWe waren al een tijdje op zoek naar een moderne e-mail campagne tool, die alle mogelijkheden biedt die u nodig kunt hebben, en die bovendien perfect in uw Drupal site of shop te integreren is. Daarbij hebben we niet alleen gelet op de mogelijkheden. Die moeten er natuurlijk zijn, maar op vandaag bestaan er e-mail campagne tools met ontzettend veel toeters en bellen, en heel dikwijls worden die daardoor erg onhandelbaar.

Dus was bij onze keuze ook het gebruiksgemak van de e-mail campagne tool een belangrijke factor. Ook de beste e-mail campagne tool is nu eenmaal nutteloos als hij niet gebruikt wordt.

Die ideale tool hebben we nu gevonden: de nieuwe MailjetTM Tool.

U stuurt er niet alleen éénmalige e-mails mee uit, maar u kunt er ook heuse e-mail campagnes mee opbouwen, die u vooraf kunt gaan plannen.

Enkele van de vele mogelijkheden van deze e-mail campagne tool:

Contact list management:

Via een Drupal plugin kunt u op uw site een vak aanmaken waar uw bezoeker zich kan inschrijven op uw maillijst(en) in uw account. Maar u kunt ook complete CSV-, TXT- of XLS-lijsten gaan importeren, waarbij het systeem automatisch de dubbels (reeds in- of uitgeschreven) en fouten gaat corrigeren.

Personalisatie

U kunt uw mails niet alleen op naam verzenden, maar ook de inhoud automatiseren in functie van locatie, historische activiteit, en zo meer.

Templates

Er is een grote bibliotheek van ready-made templates beschikbaar, die u uiteraard kunt aanpassen aan uw behoeften. En voor de creatieveling: u kunt ook heel gemakkelijk, via drag-and-drop, uw eigen template aanmaken en opslaan voor verder gebruik.

Responsive e-mails

Meer en meer mensen lezen hun mail op tablet of smartphone. Met Mailjet geen probleem: de mail past zich automatisch en perfect aan aan het scherm waarop hij vertoond wordt. Steeds een mooie mail, voor iedereen.

Segmentatie

Zend steeds de juiste content naar de juiste gebruiker. Segmenteer uw lijsten naargelang de interesse van de geadresseerde, zijn voorbije gedragingen, demografische gegevens, of aangekochte productsoort. Optimaliseer uw inhoud, en u kunt diepe, doelgerichte informatie ontwikkelen na elke zending.

A/B testing

Gis niet meer. Gebruik A/B testing om uit te vinden wat de beste onderwerpregels is, de beste verzendtijd, de beste call to action... U kunt tot 10 variabelen per zending gebruiken (A/X testing).

Campagne vergelijking

Het succes van e-mail marketing gaat verder dan individuele campagnes. Vergelijk de resultaten van uw verschillende campagnes, en ontdek wat de meest effectieve was, zodat u die in de toekomst opnieuw kunt toepassen.

Tracking

Diepgaande tracking vanaf het moment dat u op 'Verzenden' klikt. Meet het aantal Opens, het aantal klikken en het aantal uitschrijvingen.

Maar bovenal: probeer het gratis.

Mailjet biedt u de kans tot 6000 e-mail per maand te versturen voor 0€! (zie de voorwaarden op de website). Indien u er meer wenst, of grotere lijsten hebt, dan kan dit voor een echt zacht prijsje.

Wat doet Acoma dan voor u?

  • Zorgen dat er een deftig inschrijvingsblok op je site komt.
  • De nodige modules installeren en afregelen, zodat je de hele mailjet vanuit je site zelf kunt beheren.

Meer informatie nodig? Contacteer ons, en wij leggen u perfect uit hoe u over enkele dagen al uw e-mail campagnes kunt opstarten.

 

P.S. Is dit niet de ideale e-mail campagne tool voor u? Geen nood. Wij kunnen ook andere tools in uw Drupal website integreren.

 

 

* MailjetTM is een merk van Mailjet Paris. Acoma is niet verantwoordelijk voor de werking of continuïteit ervan.

Deel dit bericht