Contacteer me voor een mobiel-vriendelijke website

Een mobielvriendelijke website

Ja, ik heb interesse om mijn website mobiel-vriendelijk te maken, en terug goed gevonden te worden in Google.

Contacteer me snel.

Overeenkomstig de nieuwe Algemene Verordening betreffende de Gegevensbescherming (AVG) die ingaat op 25 mei 2018 bevestigen we dat de gegevens die je hieronder invult, enkel door ons gebruikt worden om met elkaar te communiceren in het kader van deze opdracht, en om de facturen voor de vermelde opdracht op te maken. Je gegevens worden nooit doorgegeven aan derden zoals marketingbedrijven of dergelijke. Bij de ondertekening van deze offerte ga je akkoord met onze verwerking van je gegevens voor bovenstaande omstreden doelen.

Ik ga ermee akkoord dat Acoma bvba de hierboven vermelde persoonsgegevens gebruikt om met ons te communiceren in het kader van de opdrachten die ik als natuurlijke persoon of in de naam van ons bedrijf of organisatie aan Acoma bvba toevertrouw.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Heel tevreden

Pascale verteltIk ben heel tevreden over de samenwerking met Acoma, dus stond het voor mij vast om nog een derde website bij Acoma te bestellen voor de online verkoop van voedingssupplementen.

Voor Holico had ik specifieke eisen: een gebruiksvriendelijke webshop waar ik oneindig veel producten kon aan toevoegen zonder extra kosten.

Intussen telt mijn website meer dan 1900 pagina’s, die allemaal hoog gepositioneerd staan in de zoekmachines zoals Google en daardoor goed gevonden kunnen worden. Met meer dan 6000 bezoekers per maand kan ik mijn tevredenheid enkel bevestigen.

Klanten bestellen hoofdzakelijk online en het beheer dat ik hiervoor zelf kon bepalen en instellen verloopt bijna volledig automatisch. Gemakkelijk, aantrekkelijk en … bovenal zeer renderend!

Pascale Delbeke
SEO-Copywriting-Evina.be