Contact met Acoma Drupal en Internet Marketing

Hebt u een vraag voor ons? Wilt u meer informatie over onze activiteiten en diensten? Wij horen het graag.

Graag wel alle velden met een sterretje invullen, zodat wij u een antwoord kunnen geven.

Overeenkomstig de nieuwe Algemene Verordening betreffende de Gegevensbescherming (AVG) die ingaat op 25 mei 2018 bevestigen we dat de gegevens die je hieronder invult, enkel door ons gebruikt worden om met elkaar te communiceren in het kader van deze opdracht, en om de facturen voor de vermelde opdracht op te maken. Je gegevens worden nooit doorgegeven aan derden zoals marketingbedrijven of dergelijke. Bij het inzenden van dit formulier ga je akkoord met onze verwerking van je gegevens voor bovenstaande omschreven doelen.

Ik ga ermee akkoord dat Acoma bvba de hierboven vermelde persoonsgegevens gebruikt om met ons te communiceren in het kader van de opdrachten die ik als natuurlijke persoon of in de naam van ons bedrijf of organisatie aan Acoma bvba toevertrouw.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Waarom ik klant werd en blijf bij Acoma.

Steven De Coninck getuigtIn het verleden heb ik beroep gedaan op bepaalde bedrijven, die weliswaar goede diensten verleenden, maar die (te) snel groeiden, met als gevolg een alsmaar minder persoonlijke service en vooral steeds duurdere facturen, soms tot het absurde toe

Op mijn zoektocht naar een bedrijf dat beter past bij mijn specifieke behoeften ben ik uiteindelijk, jaren geleden, bij Luk Meulebrouck, Acoma, terechtgekomen. Dankzij Luk ben ik ondertussen ook wat meer onderlegd in SEO-techieken, die daadwerkelijk ook hun vruchten afwerpen.

Wat ik zeer waardeer is de persoonlijke aanpak en het efficiënt oplossen van dringende en minder dringende problemen. Het is niet de eerste keer dat Luk zijn best doet een oplossing aan te bieden voor een dringend probleem en dit tijdens WE’s of uitzonderlijk zelfs tijdens zijn vakantie.

Met het oog op een goede lange termijnrelatie wordt dit door mij wel zeer gewaardeerd. Dank voor de goede samenwerking !

Steven De Coninck, OMConsult bvba

www.rugpreventie.be

www.cyriax.eu