Consulting, consultant internet marketing

U bent best tevreden over het uitzicht van uw website. Alleen geeft hij niet het gewenste resultaat.

  • Te weinig bezoekers
  • Te weinig aanvragen
  • Verkeerd soort bezoekers en aanvragen
  • ...

Kortom: de bekende frustraties van een website-eigenaar.

Toch is het goed mogelijk dat mits een paar aanpassingen en verbeteringen uw website een enorme boost kent. Alleen moet u weten hoe dat te doen.

Contacteer Acoma voor meer informatie

 

 

Internet Marketing Consulting

Daarom geeft Acoma individuele, concrete internet marketing consulting.

Hierbij gaan we niet uit van een algemeen handboek, maar wel van onze jarenlange ervaring met honderden websites, in alle soorten activiteiten en branches, met allerhande doelstellingen.

De eerste stap is natuurlijk een intake-gesprek: we maken uitgebreid kennis met uw bedrijf, en u vertelt ons al uw wensen.

Een volgende stap is de internet marketing analyse van uw website: wat zijn de redenen waarom uw bezoekers niet reageren zoals u het zou wensen, of dat ze gewoon niet op uw website terechtkomen.

Daarna volgen een aantal heel concrete internet marketing adviezen. We vertellen u haarfijn hoe u uw site kunt (laten) aanpassen om betere resultaten te halen. Desnoods leveren we er zelfs de code voor.

Deze internet marketing consulting spitst zich niet toe op één enkele discipline van internet marketing, maar bestrijkt het hele spectrum. Zowel de vindbaarheid als het gebruikersplezier, zowel het design als de virale en sociale elementen.

En uiteraard is het daarmee niet afgelopen. We zorgen ook voor de opvolging, bijsturing en coaching. Want zoals u verder kunt lezen is internet marketing geen one-shot operatie. Het is een manier van denken, die we u bijbrengen, en ernaar handelen.

Hebt u dus een internet marketing consultant nodig, bel of mail eens naar Acoma.

Vraag ons gerust meer uitleg.

Deel dit bericht